На Закарпатті під час засідання колегії Держпродспоживслуби проаналізували виконану роботу за 9 місяців, визначили пріоритети та подальші завдання
опубліковано 05 листопада 2021 року о 14:44

На засіданні колегії Головного управління Держпродспоживслужби у Закарпатській області, що проходило вчора у малій сесійній залі обласної державної адміністрації за участю заступника голови ОДА- керівника обласної ДНПК Іштвана Петрушки, а також представники Західного міжрегіонального Головного управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на державному кордоні Тараса Гроха, підсумували результати діяльності Головного управління за 9 місяців поточного року. На засіданні були присутні також члени колегії, керівники структурних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби краю, директор регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби, а також представники Західного міжрегіонального Головного управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на державному кордоні.

Відкриваючи захід, в.о. начальника Головного управління Держпродспоживслужби краю Сніжана Локес подякувала колегам за виконану роботу і зауважила, що до Головного управління зараз дуже посилена увага з боку профільних служб, суспільства і бізнесу, а також наголосила на необхідності показати на практиці, як відбувається втілення реформ, демонструючи при цьому високу професійну майстерність. Окремо Сніжана Локес порушила питання реалізації запроваджених реформ в області, зокрема реформи шкільного харчування, яка на сьогодні є пріоритетом у діяльності служби. Наголосила посадовець і на необхідності удосконалити роботу районних відділень за всіма напрями.

Далі учасники засідання заслухали звіти за результатами роботи протягом 9 місяців поточного року керівників структурних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби у Закарпатській області, зокрема управлінь безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини; державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства; фітосанітарної безпеки, захисту споживачів; регіональної та міжрайонних державних лабораторій.

Підсумовуючи сказане, Сніжана Локес акцентувала увагу присутніх на тому, що пріоритетними напрямами в діяльності Головного управління Держпродспоживслужби краю на найближчий період залишаються протидія поширенню COVID-19, впровадження реформи шкільного харчування; моніторинг ситуації із захворюванням на грип птиці; належний захист прав споживачів, забезпечення експорту українських продуктів.

На завершення члени колегії прийняли відповідні протокольні рішення і визначили подальші завдання.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux