На Закарпатті фахівці Держпродспоживслужби здійснили понад 700 перевірок щодо дотримання обмежень загальнонаціонального карантину вихідного дня
опубліковано 23 листопада 2020 року о 16:21

Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області спільно з представниками правоохоронних органів упродовж 14-15 листопада здійснили 707 позапланових перевірок щодо дотримання обмежень загальнонаціонального карантину вихідного дня та стану організації вимог протиепідемічного режиму на об'єктах нагляду, які продовжують здійснювати господарську діяльність в умовах карантину.

Мобільні групи провели понад 190 перевірок у нічний час в частині  дотримання суб’єктами господарювання заборони приймання відвідувачів у закладах громадського харчування та інших розважальних закладах тощо. За результатами цих заходів виявлено 6 порушень (представники правоохоронних органів склали протоколи про адміністративне правопорушення за ст.44-3 КУпАП).

Упродовж 09 по 15 листопада 2020 року також здійснено 1953 позапланові перевірки, за результатами яких порушення встановлено на 139 об’єктах. Зокрема, були перевірені: 662 об'єкти торгівлі продовольчими товарами (окрім ринків), порушення встановлено на 49 об'єктах; 23 агропромислові ринки, порушення встановлено на 6 об’єктах; 258 об'єктів торгівлі непродовольчими товарами, порушення виявлені на 28 об’єктах; 601 заклад громадського харчування, із них на 30 об’єктах виявлено порушення дотримання вимог щодо протиепідемічних заходів; 52 перукарні і салони краси та 56 дошкільних закладів, порушення виявлено по одному з цих закладів; 43 заклади середньої освіти, порушення не виявлені; 139 інших об’єктів нагляду (об’єкти водопостачання та водовідведення, транспорт, аптеки тощо) на 29 встановлено порушення.

До порушників застосовувалися відповідні заходи реагування, зокрема надано 132 приписи (пропозиції) та складено 22 протоколи працівниками Національної поліції.

З метою запобігання занесенню і поширенню на території області гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV, проводиться широка інформаційна робота серед населення. За тиждень здійснено 1188 таких заходів.

Наразі перевірки щодо виконання постанови КМУ № 1100 від 11 листопада 2020 року в Закарпатській області тривають.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux