На Закарпатті фахівці Держпродспоживслужби та підприємці обговорили питання дотримання законодавства у сфері безпечності харчових продуктів
опубліковано 18 лютого 2020 року о 14:41

Фахівці Мукачівського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області спільно з підприємцями, що здійснюють обіг харчових продуктів на території мукачівського ринку «Росвигівський», провели семінар-нараду з питань дотримання законодавства у сфері безпечності харчових продуктів. У заході також взяли участь спеціалісти лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи.

У ході обговорення учасники розглянули питання, пов’язані із супровідною документацією на харчові продукти, реєстрацією потужностей, забезпеченням простежуваності та недопущення порушень законодавства у сфері харчових продуктів в цілому.

Увагу присутніх було акцентовано на важливості дотримання гігієнічних вимог при транспортуванні, зберіганні та реалізації харчових продуктів.

На завершення підприємці отримали роз’яснення щодо застосування вимог харчового законодавства, порядку розробки та впровадження, застосування спрощеного підходу системи НАССР на малих потужностях. Також кожному підприємцю було надано пакет друкованих навчальних матеріалів з питань щодо безпечності харчових продуктів. 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux