Спеціалістами відділу безпечності харчових продуктів та санітарного законодавства Хмельницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спільно з Департаментом освіти міської територіальної громади було проведено навчання стосовно безпечного повноцінного та збалансованого харчування дітей в закладах освіти. На навчанні були присутні 59 керівників загально освітніх шкіл, а також працівники харчоблоків.
Обговорювалися питання дотримання законодавства про харчові продукти, зокрема гігієнічні вимоги до таких потужностей, проведення досліджень, вимоги до 4-х тижневого перспективного меню.
В ході заходу обговорювалися питання та було наголошено щодо впровадження системи харчової безпеки, яка базується на аналізі ризиків і контролю критичних точок (HACCP).