На Чернігівщині фахівці Держпродспоживслужби та представники закладів соціального обслуговування обговорили впровадження НАССР у закладах соцобслуговування
опубліковано 05 березня 2020 року о 16:00

Днями на Чернігівщині фахівці Держпродспоживслужби області та представники закладів соціального обслуговування провели семінар-нараду щодо запровадження системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР у закладах соціального обслуговування.

Начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Юрій Павлішен ознайомив представників інтернатних закладів із законодавчою базою у сфері безпечності харчових продуктів та основними аспектами впровадження системи НАССР. Окрім того, він охарактеризував основні етапи реєстрації потужностей харчоблоків установ, а також алгоритм здійснення їх аудиту та інспектування. Окрему увагу Юрій Павлішен звернув на відповідальність, передбачену за невиконання вимог законодавства стосовно запровадження системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок.

Були обговорені питання співпраці з операторами ринку, які постачають до інтернатних установ продукти харчування.

На завершення заходу не залишилась поза увагою тема коронавірусу, зокрема йшлося про методи профілактики цього небезпечного захворювання і його поширення на території України, в тому числі на Чернігівщині.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux