Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області провели черговий вебінар для працівників структурних підрозділів. Цього разу їх навчали визначати завдання і ключові показники результативності, ефективності та якості службової діяльності.
З рекомендаціями щодо формулювання завдань, ключових показників і визначення їх кількості держслужбовців традиційно ознайомила виконувачка обов’язків начальника Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях Ірина Галайко.
Звертаючись до учасників вебінару, начальник Головного управління Юрій Павлішен зазначив, що завдання і ключові показники визначаються індивідуально для кожного державного службовця, і їх виконання має завершуватися досягненням конкретного результату та визначеної мети. Це сприятиме підвищенню ефективності роботи державних органів, у тому числі структурних підрозділів Держпродспоживслужби.
Про послідовність дій при визначенні завдань і ключових показників колег поінформувала начальник Управління роботи з персоналом Олена Макаренко. Вона, зокрема, розповіла про аналіз стратегічних документів, виокремлення пріоритетних завдань для кожного структурного підрозділу і для кожного державного службовця, розробку держслужбовцями пропозицій щодо своїх завдань з урахуванням результатів обговорення під час оціночної співбесіди тощо.
Йшлося також про складання форми завдання і ключових показників результативності, ефективності та якості службової діяльності державних службовців на 2021 рік.