Другого лютого, в рамках виїзної колегії, Голова Держпродспоживслужби Сергій Ткачук відвідав Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, а також підвідомчі установи, що розташовані в регіоні.
На зустрічі з колективом Головного управління очільник служби подякував працівникам за віддану роботу у цей непростий час та відзначив важливість забезпечення ефективної роботи служби в умовах воєнного стану, а також окреслив ключові напрямки діяльності на 2024 рік.
«У кожного із нас є важливе завдання - тримати свій фронт на місцях і самовіддано працювати заради Перемоги нашої країни. Впевнений, що разом з вами Держпродспоживслужба в Івано-Франківський області ефективно буде здійснювати свою діяльність з метою забезпечення санітарно-епідемічного та епізоотичного благополуччя, а також фітосанітарної безпеки в регіоні», - звернувся Сергій Ткачук до колективу Головного управління.
Також Голова Держпродспоживслужби відвідав Івано-Франківську регіональну державну лабораторію та ознайомився з її матеріально-технічною базою. Минулого року лабораторія пройшла акредитацію на проведення широкого спектру досліджень, а саме акредитована на 354 показники та 893 методики досліджень харчових продуктів, кормів, води (питної, природних водойм, господарського призначення, стічні води), діагностику хвороб тварин, птиці, риб та бджіл інфекційного та неінфекційної етіології.
Сергій Ткачук відзначив, що кожна лабораторна установа Держпродспоживслужби має відповідати вимогам міжнародних стандартів та проводити широкий спектр досліджень. Також керівник окреслив основні пункти подальшої роботи, а саме ознайомитися з діяльністю кожної лабораторії, визначити основні потреби та створити «дорожню карту» розвитку лабораторної мережі служби.