Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області посилює заходи з проведення моніторингових відвідувань суб’єктів господарювання щодо дотримання ними карантинних вимог.
1. Інформація за 22-26.02.2021 р.:
- кількість груп, які працювали щоденно – 21-23;
- задіяно спеціалістів щоденно – 38-48;
- проведено моніторингових відвідувань (перевірок) – 1996,
в тому числі:
- заклади громадського харчування – 713;
- об’єкти торгівлі продовольчими товарами –648;
- об’єкти торгівлі непродовольчими товарами – 505;
- агропродовольчі ринки – 41;
- перукарні – 49;
- спорткомплекси –9;
- інші об’єкти –31.
Виявлено порушень –145 (7,2%);
Складено протоколів – 93;
Надано приписів – 91;
Направлено повідомлень в органи місцевого самоврядування – 17;
Направлено повідомлень в Національну поліцію –16.
Розповсюджено інформаційних матеріалів – 4136
Висвітлено роботу у ЗМІ, інтернет-виданнях –17
2. Інформація за 26.02.2021 р.:
- кількість груп, які працювали –22;
- задіяно спеціалістів –45;
- проведено моніторингових відвідувань (перевірок) –576 ,
- об’єкти торгівлі непродовольчими товарами – 204;
- агропродовольчі ринки –23;
- перукарні – 12;
- спорткомплекси –2;
- інші об’єкти –7.
Виявлено порушень – 34(6%)
Складено протоколів –23;
Надано приписів – 19;
Направлено повідомлень в органи місцевого самоврядування – 7;
Направлено повідомлень в Національну поліцію –3;
За 22-26.02.2021р. проведено 250 моніторингових відвідувань (перевірок) закладів громадського харчування на території гірськолижного курорту «Буковель», виявлено порушень – 10; складено протоколів – 8. працювало 5 груп.