Головне управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області презентувало свою діяльність під час бізнес-фесту «Разом до успіху»
опубліковано 07 вересня 2021 року о 14:14

4 вересня у місті Чернігові пройшов 5-ий щорічний бізнес-фест «Разом до успіху», приурочений до Дня підприємця.

В рамках роботи так званого «Вікна допомоги» участь у фестивалі, спрямованому на підтримку місцевих виробників, також взяли і презентували свою діяльність представники Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області.

Його фахівці, зокрема і керівник відомства Юрій Павлішен, спілкуючись із представниками бізнес-спільноти та громадянами, відповіли на численні запитання, які стосувались норм діючого законодавства про рекламу, захист прав споживачів і державний ринковий нагляд нехарчової продукції, про особливості здійснення державного контролю за дотриманням суб’єктами господарювання законодавства у сфері безпечності харчових продуктів.

Відвідувачі бізнес-фесту отримали відповіді на запитання, що стосувались умов повернення неякісного товару, в тому числі складної побутової техніки, металопластикових виробів і взуття, щодо відсутності інформації про той або інший товар, здійснення державного ринкового нагляду.

Крім того, їх цікавили питання дотримання вимог санітарного і ветеринарного законодавства.

Звертаючись до учасників бізнес-форуму під час офіційної частини, Юрій Павлішен ознайомив їх із напрямками діяльності Держпродспоживслужби, її завданнями, правами та обов’язками, зазначивши при цьому, що фахівці структурних підрозділів Головного управління завжди відкриті до співпраці з державними установами і громадськими об’єднаннями, представниками влади, підприємцями та громадянами і готові оперативно реагувати на будь-які виклики чи звернення, виконуючи покладені на службу державою повноваження. Він наголосив, що тільки тісна співпраця між Головним управлінням Держпродспоживслужби в Чернігівській області та бізнесом дасть можливість усім разом рухатися вперед до успіху і нових досягнень.

На підтвердження цього був підписаний Меморандум про співпрацю та взаємодію між Головним управлінням Держпродспоживслужби в Чернігівській області, коаліцією «Сіверщина», Чернігівською регіональною торгово-промисловою палатою, Чернігівською обласною організацією роботодавців «Сіверщина» та Антикорупційною громадською спілкою «СОВІСТЬ», котру на форумі представляв її президент Володимир Демиденко. Документ, зокрема, передбачає здійснення спільних і взаємоузгоджених дій, що сприятимуть розвитку Чернігівської області та для досягнення найвищих показників якості життя людей.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux