В Головному управлінні Держпродспоживслужби в Рівненській області 07 вересня 2021 року фахівці управління безпечності та ветеринарної медицини провели семінар – навчання на тему: «Здійснення окремих заходів державного контролю уповноваженими особами на визначених потужностях».
В семінарі – навчанні прийняли участь 37 спеціалістів районних Рівненської міської державних лікарень ветеринарної медицини, яким надано статус уповноваженої особи (офіційні лікарі).
Розпочав семінар Володимир ЛАЗАРЧУК, начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області
На семінарі навчанні розглянуто питання надання повноважень на здійснення окремих заходів державного контролю, права та обов’язки офіційних ветеринарних лікарів, про що доповів Ігор КОЗАК, начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області.
Про здійснення заходів державного контролю на молокопереробних підприємствах уповноваженими особами доповіла Тетяна ЛУЦКІВ, начальник відділу безпечності харчових продуктів управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області.
Головний спеціаліст відділу державного контролю управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області Володимир ПУЗИРКО, розказав про здійснення заходів державного контролю на м’ясопереробних підприємствах та підприємствах по забою тварин, порядок оформлення звітності по формі 6-вет.
По завершенню семінару – навчання відбулося обговорення вищезгаданих питань.