Спеціалістами Тернопільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби проведено семінар з керівниками закладів, кухарями та представниками відділів освіти Козлівської та Купчинецької територіальних громад щодо дотримання вимог чинного законодавства в частині забезпечення дітей різноманітним, збалансованим та якісним харчуванням у закладах освіти. Особливу увагу звернули на питання планування чотиритижневого сезонного меню у закладах освіти відповідно вимог чинного законодавства та дотримання впроваджених систем НАССР; змін, що відбулися в законодавстві зокрема впровадження нових термінів; необхідності здійснення виробничого лабораторно – інструментального контролю. Семінар пройшов конструктивно та продуктивно, вдалося поєднати законодавчі вимоги та практичні навики організаторів харчування, обговорено проблемні питання та можливі шляхи їх вирішення.
За результатами обговорених питань були надані методичні рекомендації та доручення керівникам закладів освіти Козлівської та Купчинецької територіальних громад.