Фахівці Держпродспоживслужби підвищують свої знання щодо методології інспектування на прикладі Франції
опубліковано 19 жовтня 2023 року о 16:00

Фахівці територіальних органів Держпродспоживслужби прослухали вебінар в форматі питання-відповіді в рамках навчального курсу за темою: «Методологія інспектування, приклад Франції».

Вищезазначений навчальний курс був розроблений Ліонською національною школою ветеринарної служби, Французькою ветеринарною асоціацією з міжнародного співробітництва (ENSV-FVE) за підтримки європейського проєкту EU4SaferFood та у співпраці з фахівцями Держпродспоживслужби.

Під час заходу спеціалісти служби мали змогу обмінятися досвідом та задати свої питання представникам Ліонської національної школи ветеринарної служби та Французької ветеринарної асоціації з міжнародного співробітництва (ENSV-FVE), зокрема директору ENSV-FVE - Наталі Гюрсон.

Додатково: фахівці територіальних органів Держпродспоживслужби зможуть ознайомитися із матеріалами, які розглядалися під час заходу, за допомоги запису вебінару, який розміщений на платформі дистанційного навчання Держпродспоживслужби «Система автоматизації HR-процесів та управління талантами «Мосо». 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux