Фахівці територіальних органів Держпродспоживслужби прослухали вебінар в форматі питання-відповіді в рамках навчального курсу за темою: «Методологія інспектування, приклад Франції».
Вищезазначений навчальний курс був розроблений Ліонською національною школою ветеринарної служби, Французькою ветеринарною асоціацією з міжнародного співробітництва (ENSV-FVE) за підтримки європейського проєкту EU4SaferFood та у співпраці з фахівцями Держпродспоживслужби.
Під час заходу спеціалісти служби мали змогу обмінятися досвідом та задати свої питання представникам Ліонської національної школи ветеринарної служби та Французької ветеринарної асоціації з міжнародного співробітництва (ENSV-FVE), зокрема директору ENSV-FVE - Наталі Гюрсон.
Додатково: фахівці територіальних органів Держпродспоживслужби зможуть ознайомитися із матеріалами, які розглядалися під час заходу, за допомоги запису вебінару, який розміщений на платформі дистанційного навчання Держпродспоживслужби «Система автоматизації HR-процесів та управління талантами «Мосо».