Попри складні безпекові умови, Держпродспоживслужба Херсонщини продовжує здійснювати державний нагляд (контроль) у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, а також проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи HACCP.
Минулого тижня фахівці Бериславського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області провели чергове позапланове інспектування потужності (транспортного засобу), що постачає харчові продукти до закладів освіту Бериславського району, на предмет дотримання суб’єктом господарювання вимог законодавства щодо безпечності та окремих показників якості харчових продуктів.
Під час заходу провели інформаційно-роз’яснювальну роботу. Операторам ринку харчових продуктів (постачальникам) наголошено на неухильному дотриманні:
Окремо акцентовано увагу на повній відповідальності постачальників за якість та безпечність харчових продуктів.
Держпродспоживслужба Херсонщини закликає всіх операторів ринку харчових продуктів сумлінно дотримувались вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів задля забезпечення безпечного й здорового харчування споживачів.