19 жовтня в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Тернопільській області відбулася онлайн-нарада із керівниками і фахівцями районних та міського управлінь, за участю першого заступника начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Володимира Богоноса та начальниці Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Нінель Цяпи.
На виконання рішень позачергових засідань Державної (протокол №37) та Регіональної (протокол №40) комісій ТЕБ та НС, визначили завдання Держпродспоживслужби щодо забезпечення держаного нагляду (контролю) дотримання санітарного законодавства на об’єктах нагляду на період оголошення «червоного» та «помаранчевого» рівнів епіднебезпеки на COVID-19 в Тернопільській області.
Зазначимо, що «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 встановлено у містах Тернопіль, Бережани, Кременець, Чортків та у Борщівському, Заліщицькому, Монастириському районах;
«Помаранчевий» рівень встановлено у Бережанському, Бучацькому, Гусятинському, Збаразькому, Зборівському, Козівському, Кременецькому, Лановецькому, Підволочиському, Підгаєцькому, Теребовлянському, Тернопільському, Чортківському та Шумському районах.