Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області провели 830 моніторингових перевірок дотримання карантинних обмежень
опубліковано 19 травня 2021 року о 15:58

Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області проводять моніторингові перевірки за дотриманням протиепідемічних заходів та карантинних обмежень.

Впродовж минулого тижня, з 10 по 16 травня,  фахівці  територіальних структурних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області провели 830 моніторингових перевірок суб'єктів господарювання щодо дотримання ними карантинних обмежень та протиепідемічних заходів із запобігання поширенню                                     коронавірусу COVID-19.

Загалом, перевірили 312 об'єктів продовольчої торгівлі, 181 заклад торгівлі непродовольчою групою товарів, 76 закладів громадського харчування, 21 перукарню (салонів краси). Окрім того, перевірили діяльність 190 об'єктів, серед яких агропродовольчі ринки, аптеки, розважальні заклади та об'єкти водозабезпечення. Також, моніторингові перевірки відбулися                  у 7 закладах дошкільної освіти та 15 закладах загальної середньої освіти, зокрема, на предмет їх готовності до проведення основної сесії ЗНО. Як свідчить статистика, минулого тижня порушення фіксували на кожному                    6-му об'єкті нагляду, що становить 16% від загальної кількості. Як і раніше, найбільше порушень зафіксовали у закладах продовольчої торгівлі.

У зв'язку з виявленими порушеннями, фахівці Головного управління  Держпродспоживслужби в Житомирській області вжили відповідні заходи реагування: склали 57 протоколів про адміністративні правопорушення на відповідальних осіб, надали 86 приписів з пропозиціями про усунення порушень, надіслали 29 інформаційних листів до органів місцевої влади та                   7 листів до правоохоронних органів.

Наразі, Житомирська область віднесена до регіонів з «жовтим» рівнем епідемічної небезпеки поширення COVID-19, карантинні обмеження дещо послаблені, але контроль за дотриманням суб'єктами господарювання  протиепідемічних вимог та карантинних обмежень з боку Головного управління  Держпродспоживслужби в Житомирській області триває.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux