Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області контролюють виконання протиепідемічних заходів щодо попередження ботулізму
опубліковано 19 травня 2021 року о 12:11

Фахівці територіальних управлінь Держпродспоживслужби в Чернігівській області посилили контроль за дотриманням законодавства у сфері безпечності харчових продуктів і санітарного законодавства через зафіксовані в області, протягом останнього часу, випадки захворювань на ботулізм.

Зокрема, фахівці Варвинського управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з продавцями магазинів та  суб’єктами господарювання, що здійснюють торгівлю рибою і рибною продукцією, стосовно профілактики ботулізму. Увагу акцентували на реалізації непатраної в’яленої риби, наявності виробника та відповідних документів, що засвідчують якість та безпечність продукції.

Під час перевірок в  Семенівській громаді, фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області,  під розписку, вручили суб’єктам господарювання інформаційні матеріали щодо посилення контролю за дотриманням санітарно-ветеринарних вимог при закупівлі риби та рибопродуктів. Також, наголосили на профілактичних заходах, здатних попередити ботулізм.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux