Фахівці Держпродспоживслужби Закарпаття за тиждень провели близько 2 тисяч перевірок, виявили порушення карантинних вимог на 140 об’єктах
опубліковано 25 листопада 2020 року о 15:58

Близько двох тисяч позапланових перевірок здійснили фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області у період з 16 по 22 листопада 2020 року, за результатами яких виявили порушення карантинних вимог на 140 об’єктах. Водночас у минулі вихідні, 21-22 листопада, провели 559 спільних позапланових контрольних заходів з представниками правоохоронних органів щодо дотримання обмежень загальнонаціонального карантину вихідного дня та стану організації вимог протиепідемічного режиму на об'єктах нагляду, які продовжують здійснювати господарську діяльність в умовах карантину. 

Зокрема, перевірками були охоплені:  597 об'єктів торгівлі продовольчими товарами (окрім ринків), порушення встановлено на 48 об'єктах; 23  агропромислові ринки, порушення встановлено на  6 об’єктах; 250 об'єктів торгівлі непродовольчими товарами, порушення виявлені на 7 об’єктах; 657 закладів громадського харчування, на 36 об’єктах виявлено порушення дотримання вимог щодо протиепідемічних заходів; 41 перукарня і салон краси, в одному виявлено порушення; 48 дошкільних закладів, порушення виявлено у 3 закладах; 55 закладів середньої освіти, порушення виявлені у 5 та 2 вищі навчальні заклади, порушення були виявлені в одному; 138 інших об’єктів нагляду (об’єкти водопостачання та водовідведення, транспорт, аптеки тощо) на 34 встановлено порушення.

Також мобільні групи упродовж 16-22 листопада здійснили понад 400 перевірок у нічний час, у ході яких досліджували стан дотримання у цю пору суб’єктами господарювання заборони приймання відвідувачів у закладах громадського харчування та інших розважальних закладах тощо. До порушників застосовувалися відповідні заходи реагування, зокрема надано 116  приписів (пропозицій) та складено 24 протоколи працівниками Національної поліції.

Перевірки щодо виконання постанови КМУ № 1100 від 11 листопада 2020 року в Закарпатській області тривають. З метою  запобігання занесенню і поширенню на території області гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV,  проводиться широка  інформаційна робота серед населення. За тиждень здійснено 1678 таких заходів.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux