Фахівці Держпродспоживслужби Закарпаття провели онлайн-нараду щодо посилення контролю за дотриманням санітарного регламенту в освітніх закладах
опубліковано 27 січня 2021 року о 16:07

Фахівці Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства під головуванням начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області Івана Гуледзи провели онлайн-нараду з фахівцями міських та районних управлінь і відділів Держпродспоживслужби Закарпаття. Йшлося про встановлені Санітарним регламентом вимоги для закладів загальної середньої освіти, затверджені відповідним наказом МОЗ України.

Зокрема, наголошувалося на необхідності посиленняуваги щодо функціонування харчоблоків, контролюза їх санітарним станом, водопостачанням у закладахсередньої і дошкільної освіти. Цей напрям, за словами очільника Івана Гуледзи, визначений як один з пріоритених у роботі Держпродспоживслужби на 2021 рік.

Своєю чергою начальник Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Сергій Шуберт поінформував учасників наради про результати проведених в області планових та позапланових заходів державного нагляду (контролю). Окремо посадовець зупинився на підсумках інформаційно-роз’яснювальної роботи із суб’єктами господарювання щодо особливостей діяльності під час карантину.

А керівник відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів Вікторія Дьордяй акцентувала увагу присутніх на важливості забезпечення посиленого державного нагляду (контролю) за дотриманням санітарного законодавства на об’єктах нагляду, згідно із встановленими вимогами щодо здійснення протиепідемічних заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), та проведення профілактичних заходів щодо запобігання поширенню коронавірусноїхвороби (COVID-19).

Загалом учасники зібрання обговорили деякіактуальні робочі питання та обмінялися думками щодо шляхів виконання визначених завдань. За підсумками наради було надано відповідне доручення щодо проведення навчань з фахівцями освітньої галузі міст і районів області з метою ознайомлення освітян із сучасними вимогамидотримання санітарного законодавства в закладах загальної середньої освіти.




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux