Фахівці Агентства з ідентифікації і реєстрації тварин спільно з експертами Асоціації виробників молока провели низку семінарів-тренінгів по областям України
опубліковано 22 вересня 2020 року о 15:01

З 07 по 17 вересня 2020 року Асоціація виробників молока за участю експерта з питань ветеринарної медицини Мар’яна Троцького, представника Інтернаціональної фінансової корпорації Андрія Попова, та представників філій Державного підприємства «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин» провели ряд семінарів-тренінгів на тему «Вимоги до нового ветеринарного законодавства. Державний моніторинг епізоотичних захворювань. Нові вимоги до благополуччя тварин». Зустрічі були проведені в Харківській Вінницькій Чернігівській та Київській областях.

Експерти Асоціації виробників молока обмірковували із учасниками тренінгу стан, виклики і перспективи молочної галузі України, нові вимоги ветеринарного і харчового законодавства, в тому числі Наказ Мінагрополітики від 12.03.2019 №118 «Про затвердження Вимог до безпечності та якості молока і молочних продуктів», обговорили впровадження державного моніторингу безпечності молока та ветеринарного інспектування господарств, а також розповіли про їх досвід в ефективній імплементації згаданих вимог.

Представники обласних філій Державного підприємства «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин» розповіли про оновлені процедури, форми і бирки для ідентифікації та реєстрації великої рогатої худоби, а також про нову послугу – персональний кабінет для роботи в Єдиному державному реєстрі ветеринарних документів та наступні заплановані кроки до «безпаперової» технології роботи господарств для максимального спрощення і полегшення проведення реєстрації власників тварин.

У ході проведення семінарів експерт з питань ветеринарної медицини Мар’ян Троцький розповів учасникам про вимоги до поводження та утилізації продуктів тваринництва, непридатних для споживання людиною й особливості їх управлінського і державного контролю.

Також організатори семінару зупинили свою увагу на помилках, які частіше всього допускаються при оформленні реєстраційних документів та відомостей переміщення тварин, в ході чого були надані обґрунтовані відповіді, щодо цих питань, представникам господарств.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux