Спеціалістами Криворізького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області організовано та проведено конференцію на онлайн платформі ZOOM для уповноважених осіб відділів освіти районних у місті Кривому Розі рад щодо реалізації практичних заходів з організації безпечного та здорового харчування дітей в освітніх закладах міста.
Основні питання, на яких зосереджено увагу спеціалістами Держпродспоживслужби:
Дана конференція є особливо актуальною з урахуванням поступового відновлення функціонування відповідних закладів, а також націлена на виконання Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у новій українській школі на 2023 рік, затвердженої Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24.02.2023 №174-р.
Довідково: протягом 2022 року спеціалістами Криворізького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області розглянуто та погоджено примірні чотиритижневі сезонні меню по 158 закладах дошкільної освіти та по 128 закладах загальної середньої освіти. Протягом І кварталу 2023 року спеціалістами Криворізького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області розглянуто та погоджено примірні чотиритижневі сезонні меню по 158 закладах дошкільної освіти.