Нещодавно в Державному університеті “Житомирська політехніка” відбулося засідання круглого столу “Аграрна освіта і виробництво: виклики та рішення для зміцнення”.продовольчої безпеки”, присвячене Дню працівників сільського господарства України.
Захід організовано кафедрою здоров'я природи та якості харчових ресурсів.
Від Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області до участі у заході долучилися також заступник начальника управління фітосанітарної безпеки Альона Яцковська та головний спеціаліст управління Віта Клімчук.
Учасники мають можливість обговорити актуальні наукові дослідження, інноваційні технології у виробництві та питання співпраці між освітою, наукою та агробізнесом для посилення продовольчої безпеки держави.
Із цікавими та змістовними доповідями виступили завідувачі та науково-педагогічні працівники кафедри, до обговорення також долучилися науковці Інституту сільського господарства Полісся НААН .
Захід пройшов у теплій та професійній атмосфері, став майданчиком для обміну досвідом, формування нових ідей і партнерств та ще підтвердив важливу роль сектора освіти, науковців, фахівців аграрного та Держпродспоживслужби у зміцненні продовольчої безпеки й сталого розвитку України.

