Держпродспоживслужба Житомирщини долучилась до Міжнародної науково-практичної конференції з нагоди Всесвітнього дня безпечності харчових продуктів
опубліковано 07 червня 2024 року о 16:01

З нагоди відзначення Всесвітнього дня безпечності харчових продуктів сьогодні на базі Поліського національного університету відбулась VI Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини, якість та безпечність харчових продуктів» за участі представника Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області. Відкрив конференцію з вітальною промовою ректор Поліського університету Олег Скидан, учасники конференції  ( науковці, викладачі та студенти)обговорили низку питань, серед яких :

  • ключові аспекти  безпечності харчових продуктів в умовах сьогодення;
  • вплив наслідків збройної агресії росії   на глобальну продовольчу систему
  • безпечність  харчових продуктів у контексті Європейської зеленої інтеграції тощо

Про роль Держпродспоживслужби у забезпеченні продовольчої безпеки регіону учасникам конференції розповів перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Ігор Волківський. На сьогодні відповідальність за безпечність харчових продуктів несе безпосередньо виробник, а контроль з боку держави здійснює Держпродспоживслужба в рамках наданих повноважень. Зокрема, спеціалісти Держпродспоживслужби також задіяні до реалізації Стратегії реформування шкільного харчування та вживають вичерпних заходів щоб харчування дітей в освітніх закладах було безпечним та корисним .

На завершення доповіді Ігор Волківський зазначив на  готовності Держпродспоживслужбиі до злагодженої взаємодії та співпраці з операторами ринку, які здійснюють виробництво, зберігання та обіг продуктів харчування задля зміцнення продовольчої безпеки регіону та задоволення потреб кожного споживача безпечними харчовими продуктами!

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux