Держпродспоживслужба спільно з Національним університетом біоресурсів та природокористування України провели онлайн-курси підвищення кваліфікації
опубліковано 05 жовтня 2022 року о 14:26

В умовах сьогодення як ніколи важлива співпраця учбових закладів та профільних державних установ. Так, наприкінці вересня, фахівці Держпродспоживслужби спільно з ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України провели онлайн-курси підвищення кваліфікації для слухачів потоку: «Фахівці відділів реєстрації зразків об`єктів регулювання та оформлення документів державних фітосанітарних лабораторій, які належать до сфери управління Держпродспоживслужби».

Сідляренко Вікторія Вадимівна, директор Департаменту фітосанітарної безпеки, контролю в сфері насінництва та розсадництва та якості зерна Держпродспоживслужби, втступила з привітальною промовою з нагоди відкриття навчання.

Башинська Ольга Володимирівна, начальник відділу фітосанітарної експертизи, та контролю якості зернових управління фітосанітарної безпеки та контролю якості зернових Держпродспоживслужби прочитала лекції стосовно фітосанітарної експертизи (аналізів), а саме щодо Державних фітосанітарних лабораторій в загальній структурі Держпродспоживслужби, їх структури та напрямків діяльності. Також вона розповіла про регульовані шкідливі організми лісових насаджень, деревини та виробів з неї.

Мельник Любов Борисівна, начальник відділу інформаційно-аналітичного забезпечення, методології та цифрової трансформації у сфері фітосанітарної безпеки Департаменту фітосанітарної безпеки, контролю в сфері насінництва, розсадництва та якості зерна Держпродспоживслужби ознайомила слухачів з основними аспектами реалізації державної політки у сфері карантину рослин. Було розкрито дві теми: «Фітосанітарний контроль об’єктів регулювання, які ввозяться на митну територію України» та «Міжнародні та регіональні організації з карантину і захисту рослин».

Крім того фахівці мали змогу ознайомитись з іншими темами, зокрема щодо законодавчих документів, які стосуються діяльності фітосанітарних лабораторій, міжнародних стандартів з лабораторної діагностики, а також прослухати інші не менш важливі і корисні лекції.

Держпродспоживслужба планує і надалі долучатися до подібних заходів з метою цільового та компетентного інформування спеціалістів стосовно державної політики у сферах управління ДПСС.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux