Держпродспоживслужба Хмельниччини: про виробництво безпечної харчової продукції
опубліковано 20 травня 2022 року о 15:24

Головним управлінням Держпродспоживслужби в Хмельницькій області організовано та проведено зустріч з операторами ринку, що здійснюють забій тварин та виробництво м’ясних і ковбасних виробів. Захід відбувся 18 травня 2022 року в Хмельницькому міському управлінні Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області.

В ході наради висвітлено та обговорено такі питання:

  • безпечне виробництво харчових продуктів в умовах воєнного стану, дотримання гігієнічних вимог до підприємств;
  • впроваджена система НАССР на м’ясопереробних підприємствах, як інструмент та умова, які мінімізують ризик безпеки виробленої продукції;
  • вимоги нормативних документів, обов’язкове проведення досліджень на показники безпечності та якості;
  • Хмельницька регіональна державна лабораторія Держпродспоживслужби, як потужний центр проведення широкого спектра лабораторних досліджень харчових продуктів;
  • загальні вимоги до компетентності випробувальних та калібрувальних лабораторій.

Також увагу було приділено лабораторним дослідженням сировини та продукції підприємствами-експортерами на показники безпеки, маркуванню харчових продуктів та оформленню супровідних документів.  

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux