Держпродспоживслужба продовжує роз'яснювальну роботу щодо впровадження системи НАССР у навчальних закладах Вінниччини
опубліковано 03 лютого 2020 року о 15:54

Протягом 27-31 січня 2020 року фахівці відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства районних управлінь Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області проводили роз'яснювальну роботу щодо впровадження системи управління безпечністю харчової продукції за принципами НАССР в навчальних закладах регіонів та області.

Заходи проводились за участю фахівців Держпродспоживслужби, представників районних відділів освіти, адміністрації навчальних закладів, а також працівників харчоблоків.

У ході роз'яснювальної роботи фахівці відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства провели для керівників закладів освіти та представників харчоблоків семінарське навчання з питань санітарно-гігієнічних вимог до організації харчування дітей у закладах освіти. Також фахівці Держпродспоживслдужби провели паспортизацію харчоблоків освітніх закладів районів щодо відповідності їх санітарно-гігієнічним вимогам. Окрім того, фахівці Служби розробили та надали освітнім закладам методичні рекомендації з дотримання вимог законодавства щодо безпечності харчових продуктів.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux