Держпродспоживслужба Харківщини проводить роз’яснювальну роботу щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції
опубліковано 31 березня 2020 року о 17:31

Станом на 31 березня 2020 року у Головному управлінні Держпродспоживслужби в Харківській області продовжується проведення роз'яснювальної роботи щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції

Фахівцями управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства та структурних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області було проведено комісійні перевірки 43 об'єктів централізованого та 215 об'єктів децентралізованого водопостачання, 10 об'єктів водовідведення.

Були виявлені порушення на 20 об'єктах централізованого та 191 об'єкті децентралізованого водопостачання, а також на 1 об'єкті водовідведення. Через виявлені порушення санітарного законодавства видано 37 приписів про усунення порушень та 17 відповідальних осіб притягнуті до адміністративної   відповідальності.

Також ініційовано проведення 11 комісій з питань ТЕБ та НС з розгляду питань забезпечення населення районів Харківської області якісним питним водопостачанням.

Під час проведення комісійних перевірок було проведено роз'яснювальну роботу з населенням щодо недопущення поширення випадків захворювань на COVID-19.

Також  фахівці районних, міських управлінь та відділів приймають участь у проведенні моніторингових перевірок сумісно з представниками Національної поліції та органів місцевого самоврядування щодо дотримання профілактичних та протиепідемічних заходів.

Крім того, було проведено перевірки суб'єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері роздрібної торгівлі продуктами харчування. Під час проведення заходів зверталася увага на забезпечення працівників засобами індивідуального захисту, проведення дезінфекційних заходів, наявність державної реєстрації операторів ринку, які провадять діяльність на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів. Була проведена роз'яснювальна робота щодо обмеження кількості відвідувачів в торгівельній залі, дотримання дистанції та надані рекомендації щодо недопущення поширення випадів коронавірусу в закладах продовольчої торгівлі.

Головним управлінням Держпродспоживслужби у Харківській області здійснюються відповідні роботи щодо контролю дезінфекційних заходів на 6 карантинних контрольно-пропускних пунктах.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux