Безпечна, якісна та конкурентоспроможна продукція – спільне завдання Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області та Чернігівської філії ДП «Київоблстандартметрологія»
опубліковано 23 травня 2024 року о 14:16

З метою налагодження контактів, послідовного їх зміцнення та обговорення моделей взаємного співробітництва у сфері метрології 22 травня відбулася зустріч спеціалістів Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області з представниками Чернігівської філії ДП «Київський обласний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації», на якій було обговорено перспективи двосторонніх відносин. Зокрема, серед гостей були присутні директор Чернігівської філії ДП «Київоблстандартметрологія» Руслан Астапенко, головний метролог Лариса Кравченко, керівник відділу стандартизації та оцінки відповідності Тетяна Федченко, завідувачка лабораторії Наталія Коновець.

Спеціалісти Чернігівської філії ДП «Київський обласний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» ознайомили із напрямками роботи та основними завданнями філії, внесли пропозиції налагодженої партнерської роботи з Держпродспоживслужбою.

Начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Юрій Павлішен підтвердив необхідність більш тісної співпраці з ДП «Київоблстандартметрологія», адже установи мають спільну мету – задоволення потреб населення та суб’єктів господарювання будь-якої форми власності в продукції, роботах, послугах у сферах стандартизації, метрології, та метрологічної діяльності, оцінки відповідності та захисту прав споживачів згідно з вимогами законодавства. Відмітив вагомі результати налагодженої партнерської співпраці між лабораторіями.

Учасники зустрічі обговорили й функціонування та дієвість системи НАССР в закладах освіти, що є обов'язковою умовою для гарантування обов’язковою умовою для гарантування безпечного харчування дітей.

Також зупинилися на питанні щодо механізму інспектувань, проведення державного нагляду (контролю) за дотриманням вимог законодавства у сфері метрологічного нагляду в умовах воєнного стану.

Керівники установ висловили сподівання на подальшу послідовну співпрацю двох сторін.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux