Відповідно до статті 19 Закону України «Про запобігання корупції» та Методології управління корупційними ризиками, затверджено наказом НАЗК від 28 грудня 2021 року № 830/21, в Держпродспоживслужбі розпочато процес оцінювання корупційних ризиків в рамках підготовки проєкту Антикорупційної програми Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на наступні роки.
Запрошуємо громадськість долучитися до спільної розробки майбутньої програми та взяти участь в анонімному опитуванні, яке триватиме до 30 квітня.
Метою опитування є визначення потенційно вразливих до корупції основних функцій та процесів у Держпродспоживслужбі, виявлення можливих корупційних ризиків у діяльності Держпродспоживслужбі та вжиття заходів щодо усунення корупційних ризиків.
Опитування є анонімним, його результати будуть використовуватися для розробки заходів із мінімізації корупційних ризиків.
Перейти до анкет можна за посиланнями: https://forms.gle/HRLe5eY9Qf1PX92S9 та https://forms.gle/zWMZhFqEfE7qFnFP8.
Недопущення проявів корупції – запорука побудови успішної та демократичної країни.