З початком нового навчального 2023-2024 року спеціалісти територіальних структурних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області активізували роз’яснювальну роботу з адміністраціями та персоналом закладів загальної середньої та дошкільної освіти з метою забезпечення належної організації безпечного, якісного та повноцінного харчування дітей у закладах освіти та виховання Житомирщини.
Так, нещодавно спеціалісти Житомирського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області провели тематичну зустріч з відповідальними особоми за організацію харчування дітей Радомишльської санаторної школи Житомирської обласної ради. Крім того, напередодні на запрошення відділу освіти Попільнянської селищної ради спеціалісти Житомирського районного управління ГУ ДПСС в Житомирській області долучились до участі у нараді із керівниками закладів освіти та працівниками їдалень Попільнянської, Корнинської, Квітневої і Андрушківської громад.
В ході проведення зустрічей спеціалістами Держпродспоживслужби :
Також у ході проведених заходів детальна увага приділялась питанням впровадження системи харчової безпеки, яка базується на аналізі ризиків і контролю критичних точок (HACCP).