Спеціалісти Ковельського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області 30 листопада провели семінари-навчання для кухарів, медичних працівників та приватних підприємців чотирьох громад району з питань організації харчування в закладах освіти.
Під час заходів розглянули основні нормативні документи при здійсненні контролю за організацією харчування дітей, порядок та вимоги до погодження примірних сезонних меню.
Особливу увагу приділили вимогам постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».
Також учасників навчань ознайомлено зі Стратегією реформування системи шкільного харчування на період до 2027 року. У рамках навчань кухарі та медичні працівники посили необхідні для роботи знання, мали змогу поставити актуальні питання й отримати компетентні відповіді та рекомендації щодо вирішення проблемних питань.