З метою контролю за дотриманням санітарного законодавства, безпечністю харчових продуктів та впровадженням реформи шкільного харчування здійснено комісійні обстеження закладів освіти Любешівської громади.
Під час обстеження харчоблоків освітніх закладів насамперед зверталася увага на дотримання норм харчування, відповідність меню-розкладу чотиритижневому примірному сезонному меню погодженому Головним управління Держпродспоживслужби у Волинській області, забезпеченість технологічним, холодильним обладнанням, кухонним та столовим посудом, розроблювальним інвентарем, наявність документації на харчові продукти, яка засвідчує їх якість та безпечність, своєчасність заповнення документації з організації харчування, створення належних умов для дотримання дітьми і персоналом правил особистої гігієни.
Виявлені порушення обговорено з керівниками закладів та відповідальними особами за організацію харчування.
Результати обстежень надіслано голові територіальної громади та організатору харчування для усунення недоліків.


