Відкрите звернення об’єднань та підприємств аграрної галузі та харчової промисловості України до міжнародних галузевих аграрних та харчових об’єднань та організацій
опубліковано 02 березня 2022 року о 17:43

Україна зазнала нечуваного у сучасному світі неспровокованого військового нападу з боку російської федерації. Наша Країна мужньо обороняється, задіяний кожен мешканець країни, і ми, виробники харчових продуктів України працюємо на межі можливостей, забезпечуючи наше населення продовольством.

Нестача сировини, збоїв в постачанні ресурсів, дефіцит енергоносіїв, нестача робочих рук, ракетні обстріли, порушення логістики. Проте наші співробітники щодня виходять на роботу, наші водії під обстрілами розвозить необхідні харчові продукти. Ми разом з усім українським народом усвідомлюємо свою відповідальність.

Акт грубого порушення міжнародного законодавства та людських цінностей, порядності та добросусідства вимагає відповідної відповіді.

Ми просимо Вас, наших міжнародних партнерів стати частиною свідомого світу, що дає відсіч вбивцям мирного населення - країні, яка балістичними ракетами накриває спальні районі наших міст та селищ, руйнує цивільну інфраструктуру, лікарні, дитячі садочки пострілами градів, країні, яка захопила радіоактивно небезпечне сумнозвісне укриття Чорнобильської атомної електростанції, ставлячи під загрозу весь світ, застосовує вакуумну та касетну заборонену зброю проти літніх людей, жінок та дітей, погрожує ядерною зброєю світу. Цей лист не вмістить всіх злодійств, що були зкоєні лише за перші дні війни.


Наші друзі, колеги, партнери!

Звертаємось до Вас. Не залишайтесь осторонь, підтримайте нас і весь світ. Ви в змозі:

Припинити постачання до російської федерації:

Сировини та інгредієнтів для виготовлення харчових продуктів,

сільськогосподарської техніки, обладнання для виробництва харчових продуктів та будь-яких частин і комплектуючих до них,

засобів захисту рослин, насіння та високоякісних добрив,

генетичного матеріалу для тваринництва,

унеможливити підтримку програмного забезпечення для агросектору,

унеможливити поставку пакування.


Ми просимо припинити економічні відносини з Вашими російськими партнерами.


Ми просимо всі міжнародні фахові асоціації виключити зі своїх лав і припинити взаємодію з представниками російських галузевих об’єднань!

Ми розуміємо Ваші економічні потреби. Проте просимо Вас пам’ятати, що російська федерація використовує гроші для злочинів проти людства.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux