У рамках співпраці України зі СОТ відбувся вебінар щодо організації та функціонування системи безпечності харчових продуктів на основі оцінки ризиків
опубліковано 18 травня 2020 року о 18:04

Аграрний дорадчий центр БРІДЖЕС (BRIDGES) спільно з Міністерством сільського господарства США (USDA) продовжили ініціативу щодо сприяння впровадженню належних регуляторних практик у рамках співпраці України з Світовою організацією торгівлі (СОТ) та на виконання Угоди про застосування санітарних та фітосанітарних заходів СОТ. У цьому контексті з 04 по 14 травня 2020 року було організовано вебінар «Організація та функціонування системи безпечності харчових продуктів на основі оцінки ризиків».

Захід сприяє кращому розумінню основних принципів побудови та функціонування системи оцінки ризиків, як стандарту СОТ та ролi лабораторій в цій системі.

Матеріали вебінару були доступні для фахівців Держпродспоживслужби та підпорядкованих їй установи через систему дистанційного навчання Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Після завершення вебінару учасники пройшли анкетування, де залишили відгук щодо прослуханих матеріалів, поставили запитання спікеру к.н. директору Міжнародної мережі навчальних закладів з безпеки харчових продуктів (IFSTL) в США Жанні Дюбуа, на які згодом отримають розгорнуті відповіді.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux