Співробітники Держпродспоживслужби Черкащини привітали зі святом Миколая вихованців Шполянської школи-інтернату
опубліковано 20 грудня 2021 року о 11:10

За доброю традицією фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області зустрілися з вихованцями підшефної Шполянської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату, аби особисто привітати дітей зі світлим святом та передати подарунки від Святого Миколая.

Представники Шполянського управління Держпродспоживслужби області, які відвідали школу-інтернат 18 грудня, подарували учням казкову атмосферу свята, солодощі, гарний настрій та увагу.

Діти ж радо зустріли гостей, вручили їм новорічні подарунки, виготовлені власноруч, і запросили на свято Миколая, до якого старанно готувалися.

«Червона» зона, у якій перебуває Черкаська область, внесла свої корективи у святкування Дня Святого Миколая у Шполянській школі-інтернаті. Для учнів 5-11 класів педагоги організували святкування окремо у кожному класі. Для діток, які навчаються у початкових класах, свято проходило в актовому залі школи-інтернату.

Діти прикрасили свої класи, святковий зал, одягнули новорічні костюми. А ще підготували для Святого Миколая та гостей святкові номери, у яких продемонстрували свої таланти.

Учні всіх класів у школі-інтернаті готували вироби до свята Миколая. Виставку дитячих виробів педагоги дбайливо розмістили у фоє закладу.

«Для нас дитячий віршик, пісенька чи новорічна іграшка, зроблена дитячими ручками, – то найбільша винагорода, – поділилася начальниця Шполянського районного управління Лариса Погасій. – Вихованці школи-інтернату так радіють, коли ми приїздимо до них, їхні обличчя світяться такою добротою і щирістю! Хочеться, щоб доля була прихильною до цих діток і вони бачили якомога більше добрих чудес у цьому житті».

На сьогодні у Шполянській школі-інтернаті навчається 158 дітей віком від 6 до 17 років.

Завдяки співпраці з благодійними організаціями десятеро учнів школи поїхали на омріяний зимовий відпочинок та оздоровлення за кордон. Одна вихованка школи потрапила до Італії, дев’ятеро учнів – до США. Там вони перебувають у гостинних родинах.

Для дітей, які лишилися у школі-інтернаті, дуже важливо відчути казкову атмосферу свята, увагу і турботу.

«Діти стомилися від карантину. Їм дуже хочеться свята і уваги. Тож коли гості приїжджають вітати вихованців нашого закладу, їх переповнює радість і вдячність. Такі відвідини справді дарують дітям святковий настрій», – розповіла заступниця директора з виховної роботи Шполянської школи-інтернату Ольга Косенко.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux