За період 27-31 березня робота тривала в Мукачівській міській та Нижньоворітської ОТГ. Спільно промоніторино 10 закладів дошкільної освіти в Мукачівській міській ОТГ в Нижньоворітській ОТГ проведено підсумковий семінар.
Під час проведення вище зазначених заходів спеціалісти Держпродспоживслужби звертають увагу керівників, медичних сестер, кухарів закладів освіти на необхідності створення належних умов для безпечного та якісного харчування дітей, попередження виникнення спалахів харчових отруєнь в організованих дитячих колективах, дотриманні санітарно-гігієнічних вимоги, впровадження та дотримання вимог постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР), дотримання особистої гігієни персоналом закладів. Окремо звертається увага на необхідності дотримання вимог постанови №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування», порядку складання сезонних меню, необхідності чіткого маркування речовин які можуть викликати алергічні реакції.
Під час заходів представники закладів освіти отримують рекомендації та фахові відповіді на питання які їх цікавлять та виникають безпосередньо з практики організації харчування в закладах освіти.
Робота триває, далі буде