Реорганізація структурних підрозділів Держпродспоживслужби Чернігівщини на завершальному етапі
опубліковано 21 лютого 2023 року о 16:37

На Чернігівщині державні установи, що перебувають у підпорядкуванні Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області, будуть реорганізовані шляхом їх приєднання до інших державних установ із врахуванням адміністративно-територіального устрою. Це, зокрема, стосується районних управлінь, державних лікарень ветеринарної медицини і державних лабораторій Держпродспоживслужби, що працюють на території регіону.

На разі в області вже діють 5 районних управлінь Держпродспоживслужби – Чернігівське, Прилуцьке, Ніжинське, Корюківське та Новгород-Сіверське.

Про це під час чергової онлайн-наради з питань реорганізації повідомив начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Юрій Павлішен.

За його словами, з 1 березня також запрацює нова структура районних державних лікарень ветмедицини та лабораторій. Кількість закладів ветмедицини, співпадає з кількістю районних управлінь, що розташовані відповідно у Чернігові, Прилуках, Ніжині, Корюківці та Новгороді-Сіверському. Крім того, в області діятиме три лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів – Чернігівська регіональна і Ніжинська та Новгород-Сіверська міжрайонні.

Юрій Павлішен зазначив, що з урахуванням реорганізаційних змін установ Головного управління Держпродспоживслужби ветеринарне обслуговування, здійснення заходів профілактики, діагностики, лікування інфекційних, інвазійних та незаразних хвороб тварин забезпечуватимуть дільничні лікарні відповідної районної державної лікарні ветмедицини і безпосередньо районні державні лікарні.

Разом з тим лабораторії Держпродспоживслужби здійснюватимуть свої повноваження на місцях через відділи у колишніх райцентрах і державні лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на агропродовольчих ринках.

Під час наради також обговорено низку кадрових питань та першочергові заходи для виконання завдань, поставлених перед новоствореними структурними підрозділами Держпродспоживслужби Чернігівщини.

На фото зображений Юрій Павлішен під час онлайн-наради.
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux