Професійне навчання для фахівців з реєстрації та обліку машин в агропромисловому комплексі
опубліковано 26 серпня 2024 року о 15:17

Держпродспоживслужба продовжує роботу над підвищенням якості надання державних та адміністративних послуг суб’єктам господарювання. Реєстрація та облік машин в агропромисловому комплексі – одне з важливих завдань, що покладені на Держпродспоживслужбу і наразі триває оптимізація у цій сфері.

Минулого тижня розпочався цикл онлайн тренінгів для фахівців головних управлінь Держпродспоживслужби в областях та м. Києві щодо наповнення та користування Єдиним реєстром для ведення автоматизованого обліку тракторів, самохідних шасі, самохідних сільськогосподарських, дорожньо-будівельних і меліоративних машин, сільськогосподарської техніки, інших механізмів з використання уніфікованої автоматизованої електронно-облікової системи.

Тема першого тренінгу - забезпечення належного рівня інформаційної безпеки. До заходу долучився Вадим Чайковський, заступник Голови Держпродспоживслужби, який зазначив: «Впровадження цифрових реформ в різних напрямках роботи Держпродспоживслужби на сьогодні в фокусі уваги її керівництва, оскільки ми маємо зробити всі процеси максимально зручними для оперативного надання державних та адміністративних послуг належної якості

Навчання організоване Держпродспоживслужбою за участі ДП «Держреєстри України».

Довідково. Реєстр - уніфікована автоматизована електронно-облікова система, до складу якої входить програмне забезпечення для ведення обліку тракторів, самохідних шасі, самохідних сільськогосподарських, дорожньо-будівельних і меліоративних машин, сільськогосподарської техніки, інших механізмів, обліку суб'єктів господарювання, що здійснюють обов'язковий технічний контроль машин, оптову або роздрібну торгівлю і оформлення відповідних документів на реалізацію машин та їх складових частин, що мають ідентифікаційні номери, закладів, які здійснюють підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації трактористів-машиністів, а також для приймання теоретичних іспитів із знань правил дорожнього руху, правил технічної експлуатації машин та проведення обстеження машин на відповідність ідентифікаційних номерів і супровідних документів на предмет фальсифікації.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux