Станом на кінець жовтня в центральному апараті Держпродспоживслужби вже 82,5% працівників вакциновано проти COVID-19, в територіальних органах – 85,6% працівників.
«Зараз в Україні кількість хворих на COVID-19 стрімко зростає, рівень захворюваності вже надзвичайно високий у більшості регіонів. Фахівці Держпродспоживслужби на передньому краї боротьби з хворобою, вони залучені до контролю дотримання карантинних обмежень. Це означає, що вони мають бути добре захищені від ускладнень хвороби та самі мають подавати приклад іншим», - зазначила Голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька.
Повний курс вакцинації пройшли 57,3% працівників центрального апарату, першу дозу вакцини отримали ще 25,2% працівників. У територіальних органах Держпродспоживслужби ці показники складають 57,1% та 28,5% відповідно.
Серед територіальних підрозділів Держпродспоживслужби найбільший відсоток вакцинованих працівників – в Полтавській та Житомирській областях, а також у Східному міжрегіональному головному управлінні Держпродспоживслужби на державному кордоні.