12 квітня 2023 року проведено онлайн-нараду щодо запровадження оновлених критеріїв оцінювання результативності роботи територіальних органів під головуванням керівництва Держпродспоживслужби та за участі керівників територіальних органів.
Для прийняття ефективних управлінських рішень важливо здійснювати постійний моніторинг результативності та ефективності роботи. Територіальні органи є найбільш наближеними підрозділами служби до громадян та суб’єктів господарювання. Отже, від якості роботи територіальних управлінь в значній мірі залежить рівень задоволення та довіри громадськості до Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.
Служба планує здійснювати постійний моніторинг результативності, ефективності та якості роботи територіальних органів і на цій основі виявляти та поширювати кращі практики управлінської діяльності.
Держпродспоживслужба продовжує вчасно та на належному рівні забезпечувати епізоотичне та санітарне благополуччя, контроль за якістю харчових продуктів та захистом прав споживачів, фітосанітарну безпеку та постійний моніторинг цін, пропонуючи громадянам зручну та прозору систему комунікацій.