Організація безпечного та здорового середовища у закладах на контролі Держпродспоживслужби Чернігівщини
опубліковано 04 червня 2024 року о 11:21

Питання організації безпечного та здорового середовища у закладах, а саме: організація харчування, питного режиму, додержання вимог санітарного законодавства та безпечності харчових продуктів – знаходяться на постійному контролі спеціалістів Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області.

На виконання протоколу №3 засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 24 квітня 2024 спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області продовжують роботу у складі комісій з перевірки готовності пришкільних таборів.

Готовність об’єктів днями перевірили фахівці Ніжинського та Прилуцького районних управлінь Держпродспоживслужби з метою забезпечення безпечного літнього відпочинку та оздоровлення дітей, належних умов для перебування дітей, попередження спалахів гострих інфекційних хвороб і харчових отруєнь в закладах відпочинку.

Під час перевірок зверталася увага на організацію харчування у закладах, наявність погоджених з Держпродспоживслужбою примірних меню, проходження медичного огляду працівниками, які будуть задіяні під час роботи таборів, наявність проточної холодної та гарячої води, а також створення відповідних умов для безпечного перебування дітей.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux