Обов’язково дотримуємось чинних вимог законодавства при організації харчування під час воєнного стану
опубліковано 19 серпня 2022 року о 15:02

Спеціалісти Кам’янець-Подільського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області провели розширений семінар-навчання з питань безпечності харчових продуктів та санітарного законодавства з працівниками одного з харчоблоків, які надають послуги з харчування ЗСУ.

Основні питання, які були висвітлені на даному заході: 

  • ознайомлення працівників з нормативними документами, якими потрібно користуватись при організації харчування;
  • гігієнічні вимоги до потужності, приміщень, обладнання, інвентарю;
  • проведення заходів з дезінфекції, дератизації. Дотримання дезрежиму в приміщенні харчоблоку. Приготування та використання деззасобів;
  • вимоги до постачання сировини та обігу готової продукції, вимоги до води питної;
  • поводження з харчовими відходами;
  • проходження періодичних медичних оглядів, проведення навчання персоналу;
  • дотримання санітарно-епідеміологічного режиму;
  • НАССР – забезпечення високої якості та безпечності харчових продуктів. 

Також під час проведення семінару було приділено увагу питанню транспортування готових страв.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux