Відучора спеціалісти управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини відвідали ліцей №30 м. Житомира, де провели низку тематичних занять для учнів 1–4 класів. Загалом до участі в освітніх заходах долучилось понад 100 учнів ліцею.
Тема занять — «Здорове харчування та навички особистої гігієни». Зустрічі були побудовані у цікавій ігровій формі, що дозволило дітям легко засвоїти важливі правила та деякі з них одразу попрактикувати .
Наприкінці заняття кожен учасник отримав сертифікат про проходження освітнього курсу.
Такі заходи є надзвичайно важливими, адже формування правильних харчових уподобань та гігієнічних навичок у молодшому віці закладає основу для здорового розвитку дитини і знижує ризики захворювань у майбутньому. Крім того, просвітницька робота сприяє створенню безпечного та свідомого середовища в освітніх закладах.
Головне управління і надалі продовжує проводити профілактичну та освітню роботу, спрямовану на зміцнення здоров’я підростаючого покоління.




