Нещодавно в м. Коростені відбувся черговий семінар у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини. До обговорення питань виробничого характеру долучились в.о. начальника управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Віталій Філоненко, начальник Житомирської обласної державної лікарні ветеринарної медицини Сергій Вітюк та очільниця Житомирської філії ДП АІПТ Ірина Павленко. Спільно з керівником Коростенського районного управління ГУ ДПСС в Житомирській області Наталією Васьківською та спеціалістами у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини проаналізували основні показники діяльності управління за минулий рік та визначили основні пріоритетні завдання на 1-й квартал 2025 року.
В ході семінару учасниками розглянуто такі питання порядку денного :
Заключний етап семінару з обговоренням зазначених вище питань планується провести з спеціалістами у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Житомирського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області.