На Закарпатті обговорювали недопущення потрапляння фальсифікованого масла до шкільних їдалень
опубліковано 10 березня 2020 року о 16:23

Шляхи протидії обігу фальсифікованого масла солодковершкового визначали нещодавно у Виноградові під час наради, яка проходила в актовому залі Виноградівського РУ Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області.

На заході були присутні представники Головного управління Держпродспоживслужби Закарпаття, районної державної лікарні ветеринарної медицини, постачальники харчових продуктів у заклади освіти району та офіційний ветеринарний лікар.

Відкрив нараду начальник Виноградівського районного управління ГУ ДПСС Степан Барзул, який зауважив, що у торгових мережах на території України під маркою відомих виробників останнім часом реалізується фальсифікований продукт, що становить неабияку небезпеку, оскільки має шкідливий вплив на здоров’я людини та є непридатним для споживання.

Під час наради учасники дізналися про вимоги, передбачені чинним законодавством до постачальників харчових продуктів в заклади освіти, ситуацію щодо виявлення та заборони обігу фальсифікованого масла солодковершкового на території  України.

На завершення були обговорені деякі проблемні питання щодо організації харчування в загальноосвітніх навчальних закладах та роз’яснено, як їх уникнути.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux