На Закарпатті обговорили основні принципи впровадження безпечного харчування у навчальних закладах
опубліковано 12 березня 2020 року о 12:26

На Закарпатті продовжується інформаційна кампанія у загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах щодо розробки та впровадження процедур, заснованих на принципах системи НАССР, на потужностях, що здійснюють обіг харчових продуктів.

 Днями спеціалісти ГУ Держпродспоживслужби Закарпаття провели семінар-навчання з керівниками навчальних закладів та підприємцями, які постачають харчові продукти до цих установ та усіма зацікавленими особами, на базі Полянської сільської ради.

У ході семінару обговорили актуальні питання з харчового законодавства та ознайомилися з останніми законодавчими нововведеннями. Йшлося також про відповідальність, передбачену за допущення порушень вимог нормативно-правових актів у цій сфері.

Водночас поінформували присутніх освітян про принципи вибору постачальників харчових продуктів у заклади середньої освіти та дошкільні навчальні заклади, розповіли про особливості розробки і впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР. Крім того, було наголошено, що впровадження вказаної системи дозволить знизити ризик виникнення харчових отруєнь в освітніх закладах до мінімуму.

Учасники семінару мали можливість отримати фахові роз’яснення з актуальних питань. На завершення присутнім роздали навчальні матеріали на тему безпечності харчових продуктів.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux