На Прикарпатті триває моніторинг пекарень та хлібокомбінатів
опубліковано 03 березня 2023 року о 12:18

Минулого тижня спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби Івано-Франківщини розпочали проведення моніторингу об’єктів, що здійснюють виробництво та реалізацію харчових продуктів рослинного походження, зокрема пекарень, хлібокомбінатів (заводів).

Заходи зі збору інформації щодо забезпечення належних та стабільних умов виробництва та реалізації харчових продуктів рослинного походження на території Івано-Франківської області будуть тривати до кінця березня 2023 року.
За результатами моніторингу на конкретному об’єкті, спеціалісти складають відповідний акт.   Під час обстеження основна увага звертається на такі питання:

  • наявність реєстрації потужності, як оператора ринку харчових продуктів;
  • наявність впровадженої системи HACCP та її дієвість;
  • санітарний стан виробничих та складських приміщень;
  • процедури миття та прибирання обладнання;
  • наявність миючих та дезінфікуючих осередків тощо.

  За підсумками моніторингу будуть зроблені висновки про масові явища та процеси, що відбуваються у сфері виробництва та реалізації харчових продуктів рослинного походження на Прикарпатті.


На малюнку зображені фахівці в цеху хлібзаводу На малюнку зображено обладнання в цеху хлібзавод На малюнку зображено обладнання в цеху хлібзаводу
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux