На Прикарпатті фахівці Держпродспоживслужби обговорили порядок організації харчування із керівниками та медсестрами дитячих садків Галицької громади
опубліковано 16 травня 2023 року о 16:32

12 травня 2023 року спеціалісти Галицького відділу Івано-Франківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області провели семінар-навчання для керівників та медичних сестер дошкільних закладів Галицької міської громади з питань організації харчування.

Під час роботи було опрацьовано принципи планування та механізми організації харчування у закладах дошкільної освіти з метою створення безпечного, здорового освітнього середовища, особливості складання примірних чотиритижневих меню відповідно до сезонності продуктів харчування.
Крім того було розглянуто питання проходження періодичних медичних оглядів працівниками навчальних закладів, проведення відомчого контролю якості питної води, змивів, готових страв на калорійність, наявність заборонених для вживання дітям харчових продуктів та страв тощо.
Раціональний режим харчування та збалансованість раціону є основними умовами підвищення стійкості дитячого організму до захворювань, їх нормального росту та розвитку. Тож питання організації харчування дітей у дошкільних закладах було і є одним із найактуальніших і Держпродспоживслужба постійноє працює в цій сфері.

на малюнку - учасники заходу
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux