На Кіровоградщині посилено контроль за харчовою продукції на агропродовольчих ринках
опубліковано 27 червня 2023 року о 17:02

Спеціалісти Держпродспоживслужби в Кіровоградській області здійснюють постійний контроль за реалізацією харчових продуктів, зокрема тваринного походження, з метою уникнення випадків (спалахів) інфекційних хвороб та харчових отруєнь. З урахуванням складної ситуації, що виникла внаслідок руйнування Каховської ГЕС, для ліквідації загроз фахівці проводять комплексні обстеження на агропродовольчих ринках Кіровоградщини.

Зокрема такі обстеження здійснили працівники Кропивницького районного управління Держпродспоживслужби в області та виявили деякі порушення чинного законодавства. Окрему увагу спеціалісти звертають на проведення роз’яснювальної роботи з реалізаторами та підприємцями щодо продажу живої риби, сирого м’яса, овочів та інших харчових продуктів. Наголошується на дотриманні ветеринарно-санітарних вимог та температурних режимів під час зберігання та реалізації продукції та сировини.

На фото – спеціалісти Кропивницького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області на ринку На фото – спеціалісти Кропивницького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області на ринку На фото – спеціалісти Кропивницького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області на ринку
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux