Спеціалісти Городоцького управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області з 27 вересня по 03 жовтня 2022 року провели чотири наради з питань дотримання вимог законодавства у сфері безпечності харчових продуктів та запровадження і застосування постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторівта контролю у критичних точках, і дотримання вимог законодавства у сфері санітарного нагляду.
Участь у нарадах взяли керівники, медичні працівники та персонали харчоблоків закладів шкільної та дошкільної освіти, в яких проводиться харчування дітей.
Під час заходів обговорювалися такі питання:
Крім того, з освітянами проведено інформаційно-роз'яснювальну роботу та вкотре наголошено на необхідності безумовного дотримання протиепідемічних та карантинних заходів та забезпечення виконання Постанови Головного державного санітарного лікаря України № 10 від 06.09.2021 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» та Постанови Головного державного санітарного лікаря України № 8 від 25.08.2021 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).