На Херсонщині співробітники Головного управління Держпродспоживслужби та підпорядкованих установ розпочали роботу по відновленню матеріально-технічної бази і ремонту пошкоджених приміщень для здійснення основної діяльності на звільнених територіях
опубліковано 04 березня 2023 року о 11:15

У перші дні повномасштабного вторгнення збройних сил російської федерації в лютому 2022 року, російська армія розпочала окупацію Херсонщини. Також були тимчасово захопленні будівлі територіальних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, державних  установ ветеринарної медицини, лабораторій Держпродспоживслужби та ДП Херсонська біофабрики.

Після деокупації правобережної частини Херсонщини в листопаді минулого року, працівники Головного управління та підпорядкованих установ розпочали роботу по відновленню матеріально-технічної бази, ремонту пошкоджених приміщень та здійснення основної діяльності на звільнених територіях.

Також, було проведено обстеження ДП Херсонська біофабрика, яка під час окупації була захоплена збройними силами рф. За результатами обстеження, крім понівеченого обладнання, було виявлено значну кількість біологічних ветеринарних препаратів, які зберігались на потужностях підприємства під час окупації без належних умов, а також без нанесеного маркування та з простроченим терміном до використання. 

За ініціативи Головного управління Держпродспоживслужби Херсонської області, питання  про необхідність  знешкодження ветеринарних біологічних препаратів, які виявленні на Херсонській біофабриці, було розглянуто на засіданні регіональної комісії з питань ТЕБ та НС при Херсонській ОДА 20.02.2023 та прийнято відповідне рішення.

Працівниками Головного управління Держпродспоживслужби Херсонщини в складі  міжвідомчої комісії в період з 22.02 по 28.02.2023 проведено термічне знешкодження усіх ветеринарних біологічних препаратів, які виявленні на  виробничих потужностях Херсонського державного підприємства – біологічна фабрика.


На малюнку зображено співробітника в білому захисному костюмі та масці у виробничому приміщенні На малюнку зображено співробітників у виробничому приміщенні На малюнку зображено співробітників у виробничому приміщенні
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux